Pomáhame so SSE

pridal: charita | dátum: 23. marca 2021 | kategória: aktuality

Diecézna charita Žilina pomáha spolu so Stredoslovenská energetika – SSE? (Stredoslovenskou energetikou a. s. v Žiline), ktorá iniciovala zbierku medzi svojimi zamestnancami. Spoločnosť, resp. skupina SSE Holding pre ľudí v ťažkých životných situáciách v tomto pandemickom čase vyzbierala množstvo potrebných vecí, ktoré sú aktuálne pre núdznych ľudí nedostatkové. Charita prijala od spoločnosti respirátory a rúška, trvanlivé potraviny, drogériu, čistiace a hygienické prostriedky, jednorazový riad pre podávanie stravy ľuďom bez domova, pánske spodné prádlo, topánky, kancelárske potreby, monitor s klávesnicou a iné veľké i drobné veci, ktoré sa už v týchto dňoch stávajú veľkou pomocou pre ľudí a rodiny zo sociálne slabšieho prostredia.Vaša pomoc je v tomto náročnom čase mimoriadne vzácna, každému zúčastnenému zamestnancovi sme veľmi vďační za štedrosť, za to, že ste sa vzdali niečoho svojho v prospech niekoho chudobnejšieho. Vďaka za solidaritu a veľké ❤️… v mene tých, ktorí to najviac potrebujú! Veríme, že zasiate zrnko vzájomnej spolupráce porastie a bude prinášať pomoc aj do budúcnosti! ĎAKUJEME!